اینماد نوری گرافیک

پیگیری سفارشات

لطفا شماره سفارش خود را وارد نمایید

سفارش آنلاین

تابلو ال ای دی

تابلو ال ای دی ساخت تابلو ال ای دی
تابلو های ال ای دی به صورت ماژولی یا به صورت برش کاری شده و لیزر کاری شده مورد استفاده قرار می گیرند . ال ای دی ماژولی به صورت باکسها در کنار هم قرار گرفته که عموما همه ماژولها در قاب قرار می گیرند . ال ای دی لیزری به صورت خطی کنار هم قرار می گیرند و جایگزین نئون ها می باشد . مزیت این ای ای دی ها در نور دهی بالا و کم مصرف بودن هستند . ایراد این ال ای دی ها در بالانس نبودن رنگها می باشد . 
طریقه ساخت ال ای دی سوراخکاری شده 
1 طرح را در کرل درست می کنیم و دور حروف را با تکنیکی که در درس بعدی خدمتتان عرض می کنم را علامت گذاری می نماییم و دقت کنید که اندازه نقطه های که در کرل ایجاد کرده ام با قطر سوراخهای اس ام دی یا ال ای دی ما یکی باشد و از تراکم مناسب نیز استفاده نمایید . 
2 جنسی که می خواهید پروژه را در روی آن انجام دهید را برای سوراخکاری با دستگاه لیزر یا سی ان سی آماده کنید . به علت کم بودن ارتفاع ال ای دی یا اس ام دی توجه داشته باشد از جنسهایی که قطر کم دارن استفاده نمایید . توصیه می کنم برای فضای خارجی از پی وی سی سه میل و در فضاهای داخلی از ام دی اف چهار میل استفاده کنید . 
3 مونتاژ ال ای دی ها 
4 نصب فلاشر 

هر تابلو دارای یک قطب منفی (کاتد) و یک قطب مثبت(آند) می باشد و وظیفه فلاشر قطع و وصل کردن جریان به یکی از این دو قطب می باشد که در قریب به صد در صد فلاشر ها قطب مثبت بطور پیوسته اتصال دارد و قطب منفی وظیفه خاموش و روشن کردن تابلو را بعهد دارد.بنابراین متناسب با اینکه یک تابلو چه تعداد کلمات  برای اتصال به فلاشر داشته باشد باید تعداد کانال فلاشر را مشخص نمود(بطور مثال اگر تابلو ما چهار کلمه داشته باشد و ما بخواهیم تمام چهار مورد در حالت ثابت نباشد باید یک فلاشر با چهار خروجی تهیه نمائیم و تمام مثبتهای چهار کلمه را با مثبت فلاشر و ترانس به هم متصل نمائیم و چها منفی کلمات تابلو را به چهار خروجی فلاشر متصل نمائیم.لازم بذکر است که در برخی از فلاشر ها درکنار چهار خروجی منفی چهار خروجی مثبت نیز قرار داده اند و در مدار فلاشر مثبتها با هم متصل شده اند)
نکات فنی و روش مونتاژ
1) زمینه ای که led ها بر روی آن نصب میشود از جنس mdf و مدار چاپی(pcb)و یا پلاستیک اکرولیک می باشد.پیشنهاد ما برای جنس زمینه mdf چهار میلیمتر و دو رو ملامینه میباشد  هر چند مدار چاپی در مواردی بهتر می باشد. 
2)بهترین نوع led برای این دسته از تابلوها ، کلاهی 5 میلی متر می باشد که شدت نور آن را هم با واحد mcd مشخص مینمایند   که    ( 1000 تا 1200) مناسب می باشد.
3) عمل مونتاز برای تبدیل ولتاژ مدار led ها از مقدار 2-3 ولت به مقدار 12 ولت می باشد و به سه روش زیر معمول است:الف)از آنجائی که معمولا  led قرمز و زرد با 2 ولت و مابقی رنگها با 3 ولت بهترین نور  را دارند می توان برای رنگهای قرمز و زرد همچون تصویر ‌‌‌‌زیر با سری کردن شش led  و برای مابقی رنگها با سری کردن 4 led مقدار ولتاژ را به 12 ولت می رسانیم  (هر led دارای دو پایه می باشد که یکی کاتد و دیگری آند می باشد و به عبارتی  یکی مثبت و دیگری منفی می باشد و همان طور که در تصویر هم نشان داده شده یکی از پایه ها را بلندتر میگرند که معمولا  پایه مثبت  می باشد و می دانیم برای عمل سری کردن باید پایه مثبت را به منفی اتصال نمائیم 
تبدیل ولتاژ led ها  به 12 ولت از سری کردن سه عدد led و یک مقاومت که معمولا بین 270 تا 350 اهم می باشد استفاده میگردد.که این روش نسبت به روش اول اصولی تر می باشد.لازم به ذکر است این روش همچون روش بالا می باشد با این تفاوت که به ازای کسر هر ال ای دی قرمز و زرد یک مقاومت ۱۱۰ اهم  و به ازای کسر دیگر رنگهای ال ای دی مقاومت ۳۳۰ اهم جاگزین باید کرد.در نتیجه چون میخواهیم سه ال ای دی را با مقاومت سری کنیم برای رنگ قرمز و زرد(که ۲ ولتی هستند) به ازای کسر سه ال ای دی باید سه مقاومت ۱۱۰ یا یک مقاومت۳۳۰ اهمی قرار میدهیم و برای دیگر رنگها یک ال ای دی کسر میگردد که باید یک ال ای دی ۳۳۰ اهمی جاگزین گردد 
برای بدست آوردن آمپرمورد نیاز در دو روش فوق ابتدا باید تعداد دسته های سری شده را محاسبه نمود که برای اینکار تعداد کل ال ای دی ها را بر عدد ۳ یا ۴ ویا۶(تعداد ال ای دی در هر دسته سری)تقسم می نمائیم و سپس برای ال ای دی های قرمز و زرد این تعداد را در ۲۰ و برای دیگر رنگها بر عدد ۱۰ ضرب می نمائیم و عدد بدست آمده را بر عدد ۱۰۰۰ تقسیم مینمائیم تا آمپر مورد نیاز بدست بیاید. 
led ها را با هم موازی کرده و سپس کل led ها را برای رنگهای که با دو ولت روشن میشوند(قرمز و زرد) بر عدد شش و برای رنگهای سه ولتی بر عدد 4 تقسیم نموده وسپس دسته های مساوی  را سری میکنیم تا باز هم مقدار ولتاژ را 12 کنیم.همانطور که در تصویر ذیل دیده میشود رنگ زرد پایه های مثبت و رنگ آبی پایه های منفی بوده و کل تعداد led ها 240 عدد فرض شده و از آنجائی که قصد داریم برای رنگ قرمز توضیح دهیم باید این تعداد را بر شش تقسیم کنیم که عدد 40 بدست می آید اکنون شش دسته 40 تائی را مجزا میکنیم و دسته اول را برای مثبت 12 ولت  مدار در نطر میگیریم و دسته اول را با دسته دوم سری میکنیم و چون دسته اول را برای مثبت 12 ولت مدار فرض کردیم باید دقت داشته باشید که برای سری کردن باید منفی مدار دسته اول را به مثبت دسته دوم متصل نمود که این عمل را در تصویر با رنگ سبز انجام داده ایم و دسته دوم را با دسته سوم و همینطور دسته سوم را با دسته چهارم و بترتیب دسته چهار با پنج و دسته پنج با دسته شش ام سری میکنیم و منفی مدار نیز از دسته شش ام گرفته می شود برچسب ها :